O vedetă de televiziune a fost cerută de nevastă. Incredibil cum a reacţionat

23 iulie 2015 19:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu se mai poartă relaţiile normale, bărbaţii care îngenunchează în faţa femeii iubite sau cer mâna socrilor. Acum cererile în căsătorie se fac direct pe internet şi asta a păţit-o Oana Tache, vedetă MTV şi vocea de la Super Trip.

Aţi văzut-o la MTV, în direct din jungla africană la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, la Vocea României sau la “Super Trip”: Oana Tache este o fire foarte activă. Vedeta care stă de vorbă cu artiştii în camera magentă a povestit pe blogul personal cum a găsit un mesaj pe o reţea de socializare prin care i se punea scurt şi la obiect întrebarea: "Vrei să fii soţia mea?”.

Oana a fost atât de şocată de îndrăzneala fanului ei încât i-a răspuns pretendentului printr-un articol: „Pe noul meu pretendent nu îl cunosc deloc şi nici n-am vorbit cu el până acum. Mă simt flatată că după un «scan» rapid pe profilul meu de Facebook a hotărât că sunt femeia vieţii lui, că îndeplinesc toate criteriile lui de selecţie şi şi-a mai şi făcut curaj să mă ceară. Pe facebook messenger, ca orice om «modern».  Dar din păcate, pentru mine nu funcţionează aşa. Nici pe net, nici în realitate! Decât o iluzie într-un decor alb - în care abia cunoşti celălalt personaj principal - mai bine prieteni foarte buni - care şi le spun şi pe-alea bune şi pe-alea rele, care se trag de păr şi ţipă în momentele grele, care nu se dau bătuţi şi nu zic pas la prima provocare ce le pune relaţia la-ncercare!”.

Oana Tache nu este singura vedetă care a primit astfel de propuneri. Şi alte VIP-uri au avut de suferit din cauza expunerii directe în spaţiul online, experienţă care duce la situaţii neobişnuite, ciudate sau chiar hilare. 

Mai multe