Oana Cârmaciu din serialul "Sacrificiul" are un băiețel. A născut în secret, pe 1 Mai

11 mai 2020 18:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actrița Oana Cârmaciu, protagonista serialului "Sacrificiul", difuzat de Antena 1, a devenit mămică, la 26 de ani. A avut mari emoții, căci venirea pe lume a primului ei copil a avut loc în această perioadă de pandemie, însă totul a decurs bine, având un băiețel de toată frumusețea. Bebelușul s-a născut chiar pe 1 Mai, de ”Ziua Muncii”.

Oana Cârmaciu a postat recent pe conturile sociale o poză de la petrecerea de dinainte de a naște, în care apare alături de iubitul ei, actorul Tudor Andronic. A adăugat și un text cu tâlc, prin care a dat de înțeles că a născut: "De pe când eram doar doi, adică acum o săptămână #stayhappy".

Fanii au răsfățat-o cu felicitări, după care au bombardat-o cu întrebări. Actrița a menționat că micuțul a venit pe lume pe 1 Mai, însă nu a dorit să ofere amănunte privind numele bebelușului sau dacă micuțul va apărea în viitoarele seriale din ”Sacrificiul”, având în vedere că și în serialul de la Antena 1 ea era însărcinată, scenariul fiind special adaptat pentru Oana. Ea a povestit despre sarcină, cu câteva luni înainte de a deveni mămică: ”Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă știu că îmi doream să fiu o mamă tânără și la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani și părea că nu știu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi <<pregătită>>. Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunțate, așa că nu pot decât să fiu foarte fericită. Fiecare zi e o experiență nouă și interesantă și am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puțin, pe parcursul sarcinii”.

Oana nu a avut pofte exagerate: „Nu am făcut victime în jurul meu, nu merge nimeni la 4 dimineața după un fruct pe cale de dispariție care poate crește doar într-o pădure tropicală pentru că eu nu pot trăi dacă nu-l mănânc în acel moment. Cât timp am mereu ceva dulce prin casă, toată lumea e în siguranță. În rest, nu am renunțat la nicio activitate pe care o aveam și înainte. Sunt foarte multe senzații și sentimente pe care nu le pot descrie și pe care nu cred că le-aș fi putut trăi prin niciun fel de altă experiență. Cât despre Ioana, personajul pe care îl interpretez în Sacrificiul, ea a rămas gravidă datorită mie, nu cred că era în plan, dar n-am primit reclamații, pare fericită cu ce i se întâmplă. Așa am deschis un nou capitol și în viața ei și a multor oameni din jur”, a mai adăugat actrița. 

Mai multe