Oana Lis, agresată de soţ: «Mi-a rupt rochia şi m-a bruscat!»

2 februarie 2018 9:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandalul continuă în casa soţilor Lis. Oana îl acuză pe fostul primar că i-a rupt rochia de pe ea şi i-a produs răni pe mâini, de frică să nu dea buzna peste el în cameră. Fostul edil s-a baricadat în dormitor, unde stă închis de trei zile ca să-şi păzească costumele.

Oana (38 de ani) şi Viorel Lis (73 de ani) nu mai au linişte în casă de când soţia fostul primar şi-a pus în cap să-i vândă toată garderoba. Pentru că a rămas fără bani, iar veniturile nu îi ajung de la o lună la alta, Oana s-a gândit să dea toate cele 300 de costume purtate de Viorel Lis în perioada în care ocupa fotoliul de primar general contra sumei de 900 de euro. Disperat, Viorel Lis s-a închis în dormitor, a refuzat să-şi mai ia pastilele pentru afecţiunile de care suferă, iar când soţia a vrut să vadă ce se întâmplă cu el, primarul i-ar fi rupt rochia şi ar fi bruscat-o pentru a o scoate din cameră.   

[[{"fid":"2875783","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"oana lis rochie rupta","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Oana Lis s-a plâns că Viorel Lis a fost violent cu ea ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: captură Antena 1"},"type":"media","attributes":{"alt":"oana lis rochie rupta","title":"Oana Lis s-a plâns că Viorel Lis a fost violent cu ea ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]   

"Am vrut să le vând, aşa este, dar el nu mă lasă. Un pensionar care se duce la păcănele, ce să facă cu 300 de costume?! S-a închis în cameră. Mă şi sperie aceast lucru. Iese din casă, doar când plec eu. Nu şi-a mai luat tratamentul şi cred sincer că a luat-o razna. Mi-a rupt rochia şi m-a strâns de mâini şi nu este prima dată când face aşa. Nu m-a bătut", a spus Oana la Antena 1. 

Certurile între cei doi soţi au început de acum câteva săptămâni, când Viorel Lis a constatat că soţia a început să vândă lucruri din casă pentru a face rost de bani.  

Mai multe