Oana Lis este gravidă. Viorel a plecat de acasă: "Nu prea mă bucur"

1 octombrie 2014 16:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Lis (35 de ani) îşi dorea de multă vreme un copil, iar marţi a primit vestea cea mare: este gravidă. Însă fericirea îi este umbrită de problemele cu soţul ei, Viorel Lis (70 de ani).

De trei săptămâni, Oana s-a simţit rău: a avut greţuri şi au durut-o sânii. În plus, soţia lui Viorel Lis a urmat mai multe tratamente de fertilizare şi a făcut numeroase vizite la ginecolog.

"M-am simţit mai rău în ultimele trei săptămâni, le-am pus pe baza stresului. Dar s-ar putea să fiu şi gravidă, am făcut tratamente lunile astea, de fertilizare. Dar nu aş vrea să fiu gravidă acum. Viorel mi-a spus că nu s-ar implica. Mă înebuneşte gândul că sunt singură, fără familie, fără Viorel”, a spus Oana, la Antena 1.

Invitată în platoul emisiunii Acces Direct, Oana a fost convinsă de Simona Gherghe să facă un test de sarcină. Rezultatul a confirmat bănuielile: Oana Lis e gravidă.

“E a doua oară când fac un test, am făcut acum 14 ani. Am plâns trei zile până să fac testul de sarcină", a spus soţia lui Viorel Lis, în timp ce scotea testul pentru a vedea dacă e pozitiv sau nu. 

"Am rămas fără cuvinte. Chiar nu e momentul potrivit", a completat Oana, după ce a văzut cele două liniuţe care indicau că e însărcinată.

Temerile Oanei sunt bine întemeiate: nu numai că Viorel Lis are mari probleme de sănătate şi ajunge să uită ce face, dar el a fost prins recent când se afla în camera unei prostituate. Când a aflat de aventurile soţului ei, Oana a spus că vrea să divorţeze şi a plecat de acasă.

La scurt timp, şi Lis a plecat, la un prieten la Piteşti. Acolo se afla când a aflat că soţia lui este însărcinată. Lis nu a fost deloc bucuros că va fi din nou tată: e îngrijorat că e prea în vârstă. Însă a recunscut că va fi alături de Oana, oricare ar fi decizia ei.

"Ce să zic, nu am ce să zic, faci tu ce vrei. Fericirea mea e să mă împac cu tine. Nu prea mă bucură venirea unui copil, la vârsta mea.. Dacă este, este. O să avem grijă de copil împreună. Oana e iubirea vieţii mele", a spus Lis, tot la emisiunea Acces Direct.

Contactată de reporterii Click.ro, Oana a recunoscut că pângea când a fost sunată. Cu vocea abăută, ea a spus că nu se simte prea bine.

“Plâng de fericire şi tristeţe. Acum nu mă simt foarte bine”, a spus ea, copleşită că va avea copilul mult dorit, dar soţul ei nu îi este alături în aceste moment. 

Viorel şi Oana Lis s-au căsătorit în 2009, după o relaţie de 12 ani.

Relaţia soţilor Lis, în imagini

Mai multe