Oana Lis se bate în fund cu Kim Kardashian

18 decembrie 2016 20:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Lis (37 de ani), cândva o femeie sexy, cu siluetă trasă ca prin inel, a pierdut de vreo cinci ani încoace lupta cu kilogramele.

Din cauza depresiilor prin care a trecut, soția fostului primar al Capitalei Viorel Lis și-a găsit refugiul în mâncare, fiind adesea surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce înfuleca pe rupte prin localurile bucureștene. Cum era și firesc, s-a îngrășat foarte mult, însă ei nici că îi pasă, dimpotrivă,  chiar se mândrește cu dimensiunile corporale voluptuoase.

Într-o fotografie postată pe Facebook, ea își scoate în valoare decolteul obraznic și posteriorul bombat. Internauții s-au și grăbit să susțină că ea îi face lesne concurență actriței americane Kim Kardashian (36 de ani), ajunsă vestită pe întreg mapamontul grație fundulețului ei foarte mare, pe care îl întreține cu exerciții fizice speciale.

Oana a încercat să țină cure de slăbit, dar a recunoscut că nu poate rezista tentației atunci când i se pune în față o farfurie imensă cu shaorma sau o friptură cu cartofi prăjiți, ajungând să cântărească peste 70 kg.

Mai multe