Oana Lis: «Vând hainele că nu mai am bani, nu e nicio ruşine»

5 aprilie 2018 19:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Odinioară se răsfățau la restaurante de lux, acum sunt nevoiți să-și vândă hainele ca să-și ia mâncare și să-și mai plătească din utilități. Viorel (74 de ani) și Oana Lis (38 de ani) învață cum să se descurce cu puțin, așa că au găsit o modalitate bună să-şi suplimenteze veniturile, pe lângă pensia fostului edil-şef al Capitalei și cei câţiva bănuţi câștigați la jocurile de noroc.

”Am foarte multe lucruri de dat. De-a lungul timpului ne-am mutat din vilă, în apartament cu patru camere. De un an stăm într-un apartament mai mic și s-au strâns multe lucruri de-ale mele și mai ales de-ale lui Viorel, care a adunat multe vechituri.  Am mai dat din ele cadou însă, pe de altă parte, e nevoie şi de bani, așa că nu e o rușine că le vând. Uite, de exemplu Viorel a câștigat acum la un joc şi i-au dat 600 de lei. Mi-a dat mie jumătate din ei, de 200 a băgat benzină și de 100 de lei a luat mâncare, așa că nu mai am cu ce să plătesc lumina. Viața e foarte scumpă. Eu îmi vând hainele care mi-au rămas mici, unele sunt de firmă. Viorel are mai multe, costume, tot felul de antichități, statuete. Am vândut de ani de zile, asta fac în mod obișnuit”, a declarat Oana Lis pentru Click!

Cei doi soți își vor petrece Sărbătorile la rudele lui Viorel, la Pitești. Viorel Lis are o pensie de 2.000 de lei şi primeşte încă 1.000 de la Asociaţia Revoluţionarilor. 

Mai multe