Oana Lis: „Viorel nu mai poate ieşi cu mine, ne asumăm diferenţa de vârstă”

3 octombrie 2018 14:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana (39 de ani) și Viorel Lis (74 de ani) nu traversează cea mai roz perioadă a relaţiei lor! De când fostul primar al Capitalei s-a îmbolnăvit, certurile și problemele s-au instalat în casa lor.

Contactată de Click!, Oana ne-a povestit că ea a ajuns să fie consilierul psihologic al soțului său, în speranța că o să îi ridice moralul și că totul o să fie mult mai bine. Nu degeaba este studentă la Facultatea de psihologie “Viorel nu este un bărbat gelos, cum mai zice lumea, el este conștient că o să devin psiholog și că o să am clienți care o să fie și bărbați și că o să trebuiască să lucrez cu ei. În perioadele astea eu o fac pe psihologul cu el, îl întăresc, îl încurajez și îi zic că totul o să fie bine. Plus că Viorel nu mai poate să meargă așa des la evenimente, ne asumăm diferența de vârstă, asta este”.

De asemenea, aceasta ne-a mărturisit și că s-a gândit la cum va arăta viaţa ei după ce va rămâne văduvă: “Ce credeţi, că dacă o să rămân singură o să mă îngrop? Este ceva normal ca o persoană, dacă rămâne singură, să își refacă viața”, ne-a spus Oana Lis. În septembrie 2017, Viorel Lis a suferit un accident vascular, iar la începutul anului a fost operat de colecist.

Mai multe