Oana Matache a organizat botezul băiețelului ei. Ce ținute au purtat Delia și sora ei la eveniment

16 iunie 2019 18:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Delia a devenit părinte spiritual și pentru cel de-al doilea copil al surorii sale, Oana, duminică, 16 iunie. Emoțiile au fost în toi în familia cântăreței, însă de data aceasta ceremonia a fost una mult mai relaxată decât în cazul micuței Jessie, când Oana Matache mărturisea că s-a stresat foarte tare cu pregătirile pentru eveniment. Micuțul Bogdănel a fost extrem de cuminte la slujba de creștinare, iar surioara lui mai mare i-a fost alături în aceste momente speciale.

Oana Matache, sora Deliei, a trecut din nou prin emoțiile botezului. Oana și partenerul ei de viață, Răzvan Miheț, și-au creștinat cel de-al doilea copil, pe micuțul Bogdănel, iar după slujba de botez din biserică a urmat, bineînțeles, și petrecerea. De data aceasta însă, sora Deliei a explicat că a fost mai relaxată atunci când a organizat evenimentul, care s-a desfășurat alături de familie și prieteni apropiați, într-un cadru restrâns. 

Totuși, cele două surori și-au ales ținute pe măsura evenimentului și au strălucit în marea zi, având în vedere că Delia a fost din nou aleasă pentru rolul de nășică, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Oana a fost foarte entuziasmată de modul în care a ieșit evenimentul per total, având în vedere că micuțul Bogdan a fost foarte cuminte la slujba de creștinare din biserică. 

Pentru petrecerea de după slujbă, Oana a ales să poarte o rochie elegantă, de culoare albă, cu umerii goi, iar Delia a optat pentru o rochie mai sobră, ce îngloba mai multe culori, pe un fond negru. În timpul ceremoniei religioase, fericita mămică a purtat o rochie mai „relaxată”, cu bretele, tot de culoare albă, cu buline negre însă. 

„A fost foarte drăguț, relaxat. Bogdan a fost foarte cuminte, acum nu mai este. E ok, acum ne vom relaxa. N-am avut emoții, e deja al doilea botez. Ne-am organizat bine și am fost ok. A fost foarte liniștit, cred că i-a plăcut. Acum e puțin supărat. Jessie a luat evenimentul ca atare, s-a plimbat prin biserică, acum doarme în mașină, era ora ei de somn.

Am luat-o ca să nu se supere pe noi când se face mai mare. E ca o dumincă în care vii la biserică, doar că foarte specială. Atunci ne-am stresat rău, pe tot felul de chestii, pe ce rochițe sau botoșei să îi dăm. Mergem acasă să lăsăm o parte de invitați, ne schimbăm și mergem la petrecere”, a declarat Oana Matache pentru Antena Stars. 

Mai multe