"Oana mi-a cerut să-i fac rău mamei sale". Vrăjitoarea Vanessa, declaraţii incredibile

2 februarie 2015 15:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vrăjitoarea Vanessa, pe care Oana Zăvoranu o acuză de şantaj şi înşelăciune şi de la care cere 450.000 de euro despărgubiri, face mărturisiri incredibile.

Aflată în proces cu Oana de aproape doi ani, vrăjitoarea Vanessa a decis să spună şi partea ei de adevăr vizavi de serviciile pe care i le-a cerut vedeta.

Vanessa susţine că nu a primit de la brunetă doar 40 de milioane de lei vechi, pentru că i-a ghicit în palmă şi în cărţi. "Nu am făcut nimic rău, nu am furat nimic de la nimeni. Oana a apelat la bine de bunăvoie, nu i-am cerut nimic. În afară de faptul că i-am dat în cărţi, eu i-am dat şi o plantă numită năvalnic, despre care eu cred că aduce noroc. Prima dată i-am ghicit în cărţi şi i-am ghicit în palmă, iar pentru asta mi-a dat 300 de lei. Într-un an, mi-a dat 2.000 de lei. A spus şi ea asta în declaraţia pe care a dat-o la Tribunalul Ilfov.

De aici şi până la a fi acuzată că mi-a dat 450.000 de euro mi se pare ieşit din comun. Oana are 98 de procese pe portalul instanţelor. Am verificat asta cu avocatul meu. Cred că Oana a devenit procesomană", a declarat Vanessa, pentru emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Mai mult, vrăjitoarea a dezvăluit şi câteva cerinţe pe care Oana le-a avut de la ea. "Mi-a cerut în primul rând să-i fac rău mamei sale. Vorbim de o perioadă în care ele două nu aveau nicio relaţie. Oana voia ca mamei ei să i se întâmple ceva rău şi ea să intre în posesia averii. Sincer, nu vreau răul nimănui, îi doresc doamnei Zăvoranu să se facă bine. Mi-a cerut şi să rămână cu Tudy", a mai spus ghicitoarea.

"Mi-a cerut să îţi fac ceva şi ţie şi soţului tău. Nu pot să îţi spun acum ce, o să îţi spun în privat", a mai declarat Vanessa care, în ciuda insistenţelor Adrianei Bahmuţeanu, nu a vrut să dezvăluie de ce a vrut Oana să-i facă rău.

Mai multe