Oana o internează pe Mioara Roman într-un centru de recuperare. „Are mâna paralizată!”

19 martie 2021 12:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman nu se mai descurcă cu mama ei, Mioara! Fosta soție a lui Petre Roman, în vârstă de 80 de ani, a avut mari probleme de sănătate în ultima perioadă. Oana a luat decizia de a o interna pe mama ei într-un centru de recuperare, pentru că nu-și mai poate mișca o mână.

Medicii i-au pus Mioarei Roman dignosticul de Parkinson agresiv. În acest moment, fosta soție a lui Petre Roman nu-și mai poate mișca o mână. Mai mult, în urmă cu o lună au apărut și complicațiile. Mioara Roman a fost operată întâi de colecist, apoi a mers din nou la o clinică să-și opereze un lipom infectat.

Oana a luat-o pe mama ei să locuiască cu ea, de când s-a mutat în noua vilă, și, deși are o femeie care vine de patru ori pe săptămână ca să se ocupe de Mioara, spune că nu mai face față acestei situații complexe.

Citește și:

Cât de gravă este starea de sănătate a Mioarei Roman? Oana: “O îmbrac și o spăl eu!”

Prin urmare, fiica lui Petre Roman a luat decizia să-și interneze mama o lună la recuperare, într-o clinică de lux, unde să aibă parte de îngrijire specializată și tratamente non-stop. “O duc o lună la un centru de recuperare de lux, să facă fizioterapie, kinetoterapie, proceduri în apă, masaje. Nu e ieftin. Eu nu am timp să stau prea mult cu ea. Sunt zile când Isa stă la Marius. Dar mama stă singură la tv, când eu nu sunt acasă, și are nevoie de socializare. E programată la vaccin pe 27 martie. O duc acolo pentru că ea saraca nu a ieșit din casă cu lunile, nu a mers decât la doctor și la coafor”, a declarat Oana Roman, la Antena Stars

Mai multe