Oana Radu a radiat de fericire la petrecerea de cununie. A fost toată numai un zâmbet

22 august 2020 20:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Oana Radu surprinde din nou! În urmă cu două zile, ea a decis să-şi unească destinul cu cel care a ajutat-o să-şi revină după şocul provocat de moartea iubitului. Evenimentul a avut într-un loc de poveste, iar petrecerea de după s-a ridicat la înălțime.

Oana Radu a radiat de fericire alături de soțul ei, care i-a jurat iubire eternă artistei. Vedeta a publicat mai multe imagini de la petrecerea de după cununia civilă și a fost toată numai un zâmbet, semn că viața artistei este acum una perfectă și nu îi mai lipsește absolut nimic. 

”Sunt un bărbat împlinit...și binecuvântat”, a scris Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, în dreptul imaginilor!

Oana Radu a serbat în mare stil faptul că a devenit soția antrenorului ei de fitnes, Cătălin Dobrescu, iar fotografiile vorbesc de la sine. 

Oana Radu a scris un mesaj în dreptul fotografiilor, care cu siguranță că l-a făcut foarte fericit pe soțul ei. Artista i-a scris cel mai sincer Te iubesc care ar fi putut exista. 

Vedeta a fost aspru judecată la începutul relației cu antrenorul ei. Aceasta și-a refăcut viața rapid, asta după ce și-a înmormântat iubitul incendiat de către un individ, în Craiova. Pentru acest fapt, lumea a criticat-o destul de aspru, însă vedeta nu a ținut cont de nimic, iar astăzi se poate considera fără doar și poate o soție iubită. 

Ce a pățit fostul ei iubit

Au trecut 8 ani de când o cunoaștem pe Oana Radu, fata timidă care se afișa la "Vocea României" (PRO TV) cu o voce de aur și cu 120 de kilograme, greutate despre care ea singură a spus că i-a făcut viața un calvar: "M-am gândit să îmi vând casa să mă operez, să îmi fac operaţie de micşorare de stomac", spunea ea.

Azi, Oana Radu este o cu totul altă persoană, a slăbit mai bine de 60 kg, a apărut la emisiuni TV și s-a ținut de muzică. Un eveniment tragic avea însă să o zdruncine cumplit anul trecut, pe 7 septembrie, când iubitul ei a murit, după ce a fost incendiat cu un cocktail Molotov, de un craiovean. Alin Mihai Suflea s-a zbătut între viață și moarte după tragicul incident, având arsuri pe mai mult de 70% din suprafața corpului, dar a pierdut lupta. Anunțul decesului a fost făcut chiar de Oana: „Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc”, a fost mesajul transmis de Oana Radu, după moartea iubitului.

Mai multe