Oana Radu, "condamnată" să ţină regim toată viaţa

10 aprilie 2016 11:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

A slăbit spectaculos peste 65 de kilograme, dar dieta ei nu s-a terminat. Oana Radu, cântăreaţa care a devenit celebră după ce a participat la "Vocea României", mai are de tras până va găsi o soluţie care să o facă să nu mai ţină regim. Solista a mărturisit că nici acum la doi ani de la cura de slăbire nu s-a oprit din a mânca cumpătat.

Oana Radu nu se putea opri din mâncat, dar asta este acum o problemă de domeniul trecutului. Solista are în prezent alte bătăi de cap. Nu ştie ce să facă pentru a nu mai fi la regim. Blonda a mărturisit la Antena Stars că va fi nevoită să ţină regim toată viaţa. "Nu mai sunt obsedată de cântar demult. Am avut momente când mâncam cu grăsimi şi a doua zi de frică mă urcam pe cântar că m-am îngrăşat. Nu mai fac asta, dar trebuie să am grijă toată viaţă la ceea ce mânânc", a spus Oana Radu.  

Solista are o siluetă de invidiat şi afişează un decolteu generoas, după ce toamna trecută a aoptat pentru a-şi mări bustul cu implanturi de silicon. 

"M-am simţit rău. A fost groaznic. Anestezia a durat şapte ore. Nu mi-am imaginat că va fi atât de greu. Mi-a fost greaţă. Mi s-au blocat muşchii, ochii mi s-au dat peste cap, din cauza unor reacţii adverse la medicamentele de calmare. Am făcut asta pentru că am fost complexată. Nu am purtat niciodată o bluză cu mânecă scurtă pentru că aveam mâinile groase", declara Oana Radu, la scurt timp după operaţia estetică.

Mai multe