Oana Radu, momente îngrozitoare: «Mi s-au blocat mușchii, tremuram»

11 septembrie 2015 17:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Radu a trecut prin momente de groază, în care spaima a pus stăpânire pe ea. Frumoasa vedetă a ajuns pe masa de operație a esteticianului după ce a reușit să slăbească drastic în ultimul an. Aceasta și-a dorit să își „retușeze” brațele și sânii, întrucât pielea își pierduse elasticitatea.

Operația a decurs foarte bine, însă efectele anesteziei și-au făcut simțită prezența imediat. Artista a trecut prin stări de somnolență, despre care doctorul i-a spus că sunt normale, însă ceea ce s-a întâmplat apoi a ridicat un semnal de alarmă.

„După operație, m-am simțit ca după o anestezie de șapte ore. Doctorul mi-a spus că este normal să am o stare de somnolență, dar nu am crezut că poate fi atât de puternică. Voiam să deschid ochii și nu reușeam. M-am trezit pe la trei noaptea, apoi dimineața mi s-a făcut foarte greață. Asistentele mi-au dat o pastilă pentru greață și am avut reacție adversă de la acel medicament.

Ochii mi s-au dat peste cap. Mi s-au blocat mușchii, tremuram. Mi s-a administrat imediat ceva de somn și mi-a trecut. Mama s-a speriat foarte tare. M-am operat fiindcă e foarte greu să duci o viață plină de complexe, nu purtam tricou sau maiou din cauza brațelor”, a mărturisit frumoasa vedetă, la Acces Direct.

Mai multe