Oana Roman a aniversat trei ani de la nuntă! Cum a petrecut

19 iunie 2017 7:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au fost trei ani cu bune şi cu rele pentru Oana Roman (40 de ani) şi Marius Elisei (30 de ani). În viaţa vedetei şi a soţului ei nu a curs numai lapte şi miere de când s-au căsătorit, iar discuţiile despre divorţ şi-au făcut şi ele loc de mai multe ori. Cu toate aceste greutăţi, cuplul a reuşit să readucă relaţia pe linia de plutire şi au avut în urmă cu doar câteva zile prilej de sărbătoare.

Oana Roman a îmbrăcat din nou rochia albă, la trei ani de la nunta cu Marius Elisei. Cei doi şi-au invitat prietenii la un restaurant din Capitală, unde au sărbătorit evenimentul. Dacă vedeta a acordat o atenţie deosebită ţinutei, accesoriilor şi machiajului, nu acelaşi lucru l-a făcut Marius, care a optat doar pentru o pereche de bermude şi o cămaşă casual.  

"Să înceapă petrecerea. 3 ani de la nuntă”, a fost mesajul mezinei familiei Roman pentru prietenii ei virtuali, care au felicitat-o şi i-au urat "la mulţi ani!".

Oana Roman şi Marius Elisei şi-au reînnoit jurămintele şi toamna trecută, în cadrul unei slujbe religioase la biserica Sfântul Anton, din centrul vechi al Bucureștiului. Alături de ei a fost micuța Isabela, care a fost îmbrăcată la fel ca mama ei, într-o rochie albă. Şi de data aceasta, fetiţa a fist alături de părinţii ei. 

Vedeta şi soţul ei s+au căsătorit la 16 iunie 2014 la Palatul Ştirbey şi au avut 400 de invitaţi. 

Mai multe