Oana Roman a renunțat la haine! S-a îmbrăcat într-un costum de baie mulat și a ieșit la plajă

12 august 2022 10:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman este o influenceriță în toată puterea cuvântului, iar când vine vorba de relaxare o face în stilul ei specific. Vedeta a fost de-a dreptul fabuloasă în vacanță, când și-a făcut apariția la piscină precum o adevărată divă, lăsându-i pe toți cu gura căscată. 

Oana Roman nu se dezminte, indiferent de critici și hateri, asumată și încrezătoare, influencerița a dat o lecție de stil și extravaganță celor prezenți la un resort din Eforie Nord. Fiica fostului premier al României a fost de-a dreptul ravisantă la piscină, într-un costum de baie mulat, negru, pe care l-a asortat cu o piesă de lenjerie, care a surprins pe toți cei prezenți la piscină. 

Cum putea să-și facă Oana Roman apariția altfel decât într-un fabulos halat roz aprins cu o trenă din volane, pe cap, purtând o pălărie de soare în aceeași nuanță. Vedeta a pozat precum o adevărată divă de Hollywood din perioada Epocii de Aur, în stilul lui Marylin Monroe, etalându-și formele armonioase. 

Anunțul Oanei Roman după ce mama sa a căzut și a ajuns la Urgențe

Oana Roman a împărtășit adeseori pe social-media despre starea de sănătate nu tocmai bună a mamei sale, Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani. Recent mama Oanei a suferit un accident, care datorită vârstei înaintate, poate avea urmări grave. Mioara Romana a căzut și s-a lovit foarte rău, astfel că necesitat să fie internată la secție de Urgențe a spitalului Elias. 

Influencerița s-a speriat teribil, mai ales că este foarte dedicată, îngrijirii mamei sale, ce are parte de asistență continuă, la centrul unde stă de ceva vreme. Oana a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram că mama ei va fi mutată de la Elias, la un alt spital pentru mai multe investigații. 

Mama a ajuns la Spitalul Elias, la UPU, apoi a fost internată la secția de neurochirurgie. Mâine o vom transfera în alt spital pentru mai multe investigații și un anumit tip de recuperare.”, a anunțat Oana Roman, pe contul ei de socializare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Mai multe