Oana Roman, alături de mama ei de Revelion : „A avut probleme. De Crăciun, a stat singură”

31 decembrie 2017 16:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

În ultima zi din an, gândul Oanei Roman zboară la căminul familiei sau mai bine zis, la mama sa, pe care o vrea alături în noaptea de Revelion. Chiar dacă nu e deloc în relații prea cordiale cu tatăl său, Petre Roman, Oana se simte foarte atașată de mamă și simte nevoia să acorde mai multă atenție familiei.

Oana Roman și-a dezvăluit sentimentele în cadrul emisiunii „Star Matinal”, de la Antena Stars, unde a fost invitată. Ea a dezvăluit că își dorește ca 2018 să fie la fel de bun ca anul care a trecut, dar și-a propus să acorde mai multă atenție familiei, îndeosebi mamei, care se confruntă cu unele probleme (Mioara Roman este executată silit după ce nu și-a plătit utilitățile în vila în care locuia).

„A fost un an bun, am două proiecte noi şi importante, am avut doar probleme de sănătate, dar a fost un an bun. Vreau un an la fel de bun ca asta care tocmai a trecut. Şi îmi mai doresc resurse să pot călători mai mult fiindcă în acest an am avut o singură vacanţă, în Turcia. De Revelion lucrez, o să vină şi mama cu mine, mergem la o petrecere în stil grecesc. După data de 4 ianuarie vrem să ajungem la munte. De Crăciun mama a stat singură, de Revelion nu vreau să stea tot singură, vreau să vină să petreacă cu noi. Mama a avut probleme, mai sunt încă lucruri de rezolvat, dar cred că în timp vom trece peste ele”, a mărturisit Oana Roman, în cadrul emisiunii.

Mai multe