Oana Roman, așa cum nu a mai fost văzută! A pozat goală, acoperită doar de un prosop

12 ianuarie 2019 19:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pentru Oana Roman, 2019 vine cu câteva schimbări, prin intermediul cărora vedeta a reușit să-și surprindă fanii. Deși nu a fost până în prezent adepta fotografiilor senzuale publicate pe rețelele de socializare, în aceste ipostaze putând să o admire doar soțul său, se pare că fiica lui Petre Roman și-a propus să fie mai îndrăzneață în noul an.

Vedetele autohtone au început noul an urmând, se pare, aceeași regulă de bază: lipsa inhibițiilor. Dacă până acum Andreea Raicu, Andreea Marin și Andreea Bănică au publicat în mediul online imagini cât mai senzuale, în prezent a venit și rândul Oanei Roman, care a „deranjat” astfel șirul „Andreelor”.

Fiica lui Petre Roman a știut întotdeauna să nu le dea prea mare ascultare cârcotașilor care îi reproșau adesea că silueta sa nu este una tocmai de model, iar acum dovedește că are o încredere de sine demnă de invidiat și nu se lasă intimidată de comentariile negative.

Oana Roman și-a propus ca în 2019 să aibă mai multă grijă de sine și să se concentreze pe propria persoană. Astfel, vedeta a optat pentru o zi relaxantă la spa, unde a avut parte de un masaj bine-meritat. Din locația respectivă însă, Oana a dorit să aibă și o amintire, așa că nu a stat mult pe gânduri și, acoperită doar de un prosop, goală-pușcă și nemachiată, aceasta a pozat în cea mai senzuală ipostază a sa.

La scurt timp, fosta prezentatoare TV a publicat imaginea pe Instagram, iar comentariile au fost pe măsură. Vedeta a fost încurajată de fani, care au sfătuit-o să nu țină cont de bârfe și să aibă mereu încredere în ea. „De azi am hotărât să am mai multă grijă de mine! Am început cu un masaj într-un loc special!”, a scris Oana în dreptul fotografiei. „Hai să fim serioși, Oana nu este grasă, este o femeie cu forme. De ce trebuie să fie toți după un anumit tipar? Mie îmi place să văd persoane ca Oana la TV, în locul „vedetelor” care arată ca radiografia”, a fost unul dintre comentariile internauților. 

Mai multe