Oana Roman dă de pământ cu cei care şi-au turnat apă cu gheaţă în cap

26 august 2014 10:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman a postat un mesaj acid pe pagina ei de Facebook, menit să-i facă pe cei care şi-au turnat apă cu gheţă în cap să conştientizeze adevăratul scop al acestei campanii.

Isteria "Ice bucket challenge" a cuprins şi România, sute de vedete demonstrându-şi mărinimia prin a-şi pune în cap apă cu gheaţă. Scopul acestei campanii este însă acela de a strânge bani pentru o boală cumplită, iar cei care s-au lăsat provocaţi au recunoscut, cu toţii, că au donat pentru diverse cauze.

Oana Roman nu crede însă asta, aşa că i-a provocat pe cei care şi-au turnat zilele acestea apă în cap să arate bonurile de la donaţii.

"Mulţi sunt cei care-şi toarnă apa in cap fără să aibă habar ce e cu această campanie, si mai ales fără să doneze nimic. Eu i-as provoca pe toţi să arate public că au donat aşa cum tot public si-au turnat apă doar aşa pt că au auzit că e la modă! Ps. Să arate că au donat inainte sau imediat dupa ce si-au turnat apă! Si daca n-au facut o... să fie ruşinea lor şi drept pedeapsă să citească o carte scrisă de Stephen Hawking despre care sunt sigură ca majoritatea n-au auzit si nu ştiu cine e şi cu ce se ocupă!", a scris ea, pe Facebook.

Citeşte şi: Cum a pornit “isteria” Ice Bucket Challenge. Totul i se datorează unui singur om

Ice Bucket Challenge este o campanie de strângere de fonduri pentru cei care suferă de Sclerozei Laterale Amiotrofice. Această boală, care a dus şi la moartea actorului Şerban Ionescu, duce, în timp, la pierderea celulelor nervoase şi motorii, astfel că bolnavul ajunge să nu se mai poată mişca şi să-şi piardă toate simţurile. Afecţiunea nu are leac şi este mortală.

Pentru că SLA nu afectează foarte mulţi oameni din România, cei care şi-au donat apă cu gheaţă în cap au donat şi pentru alte caute, mai populare la noi.

Mai multe