Oana Roman, de nerecunoscut pe stradă. A slăbit mult și a trecut la fustițe înflorate de vară

4 mai 2020 22:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman a slăbit foarte mult în ultimul an. De la lună la lună mai scapă de câteva kilograme, iar asta îi dă încredere în ea. Zilele trecute a fost surprinsă la cumpărături printr-un supermarket și un magazin de bricolaj din nordul Capitalei. A întors toate capetele cu ținuta ei.

A trecut deja la ținuta de primăvară-vară. Cu un tricou mulat, o fustiță înflorată și mască asortată, pusă regulamentar la nas, Oana s-a bucurat de soare și de aer curat prin parcarea din fața magazinelor. Nu și-a luat mare lucru, semn că shoppingul a fost mai mult un pretext de a ieși din casă. Ce ne-a impresionat, însă, a fost silueta. Fiica cea mică a fostului premier Petre Roman a slăbit vizibil în ultimul an.

„Am dat jos cam 10 kilograme, dar cel mai mult am slăbit în centimetri: 12-14 cm în șolduri și vreo 10 cm în talie. Fac diverse proceduri cu criolipoliza (înghețare) și Vela Shape pentru celulită”, a declarat Oana pentru Click.ro. În același timp și-a adaptat și dieta. A renunțat la paste, pâine albă și prăjeli, în schimb mănâncă des supe, ciorbe, fripturi, pește, fructe de mare, citrice și mere. „Țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin. 

Mai multe