Oana Roman îi ia apărarea lui Pepe la divorț. L-a înșelat sau nu Raluca? "El a început să își facă propria anchetă"

25 noiembrie 2020 15:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

În războiul divorțului dintre Pepe și Raluca, se pare că latin-loverul are și un aliat de nădejde. Oana Roman, prietena lui de-o viață, a fost prezentă marți seara la emisiunea "Xtra Night Show", prezentată de Dan Capatos, la Antena 1, unde a dezvăluit câteva lucruri interesante.

"Am aflat, ca toată lumea, de pe YouTube. Nimic nu a prevestit această situație. A fost un eveniment în familie, cu o săptămână înainte de acest anunț al lui. Este un lucru pe care noi nu l-am văzut venind. El, fiind Rac, e un om mai introvertit. În momentul în care a făcut acest anunț, noi, cei din familie, am încercat să îl sprijinim. Cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest lucru, el nu și-a dorit acest divorț, n-a înțeles de ce Raluca și-a dorit. Nu cred că a înțeles și nimeni n-a înțeles”, a spus Oana Roman, potrivit Spynews.ro.

Mai mult aceasta a făcut o mărturisire destul de delicată cu privire la motivul divorțului, fapt ce o incriminează pe soția lui Pepe. Oana Roman ar fi aflat și ea despre escapada la munte a aRalucăi, despre care Click! a scris aici, însă nu a avut vreo dovadă în acest sens. "Această informație a ajuns și la urechile mele, la un moment dat. Auzisem despre asta, dar eu nu mă bag de obicei în lucruri dacă nu am o informație. Au venit oameni la mine și mi-au spus: «Raluca a fost cu unii la munte». Eu nu am putut să probez chestia asta și atunci nu m-am băgat. I-am spus că am auzit chestia asta. El a mai auzind probabil și din altă parte, a început să își facă propria lui anchetă”, a conchis Oana Roman. 

Citește și:

Raluca Pastramă a renunțat la proces! Pepe a scăpat de ordinul de protecție

Pepe și-a lovit soția în plină stradă? De ce a cerut Raluca Pastramă ordin de protecție

Cine e Raluca Pastramă, femeia care i-a cerut divorțul lui Pepe. Corp de sirenă, diplomă de jurist, din familie bogată

Mai multe