Oana Roman îl taxează dur pe Arșinel, în cazul Lucan: "Dacă tăcea, era mult mai bine"

4 ianuarie 2018 21:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deși Alexandru Arșinel i-a luat apărarea medicului Mihai Lucan, Oana Roman nu și-a putut stăpâni furia. Arșinel a mărturisit că el consideră că tot ce se spune despre medic este oribil și neadevărat. Oana Roman și-a spus părerea referitor la toată situația în care au fost implicați actorul și medicul.

Oana a declarat că nu era necesară intervenția sa în aest caz, ba, mai mult, a fost nepotrivit ca el să-i ia apărarea medicului. 

„Maestrul Arşinel iese în faţă cu o declaraţie prin care îi ia apărarea doctorului Lucan, spunând că el nu crede că acest doctor poate fi acuzat de malpraxis, pentru că e o somitate. Acum, eu îl respect foarte mult pe maestrul Arşinel, este un titan al teatrului de comedie din România, fără îndoială. Şi, tocmai pentru că îl cunosc şi îl respect, chiar dacă are dreptate, a făcut o greşeală de PR, dacă vreţi, de comunicare extrem de mare. Pentru că, având în vedere că a existat o controversă legată de transplantul dânsului, nu era cazul să se implice în niciun fel.

Eu cred că justiţia îşi va spune cuvântul până la urmă şi va exista o decizie în ceea ce priveşte cazul doctorului Lucan. Dar decizia lui Arşinel de a-i lua apărarea, pentru că îi datorează viaţa, a creat şi mai mare controversă. A permis celui care l-a denunţat să iasă cu o declaraţie extraordinar de virulentă la adresa maestrului Arşinel, acuzându-l că ia apărarea unui criminal, cum spune el. Sau a unui om care a făcut lucruri foarte rele. Şi eu cred că dacă domnul Arşinel tăcea, era mult mai bine", a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii sale.

Medicul Mihai Lucan i-a făcut un transplant actorului Alexandru Arșinel, indiferent că pe lista de așteptare erau mai mulți pacienți. Alexandru Arșinel i-a luat apărarea medicului și a mărturisit că îi va aprinde o lumânare medicului, pentru cât de mult bine i-a făcut. 

"Mă bucur că ajung la o biserică şi pot să aprind o lumânare pentru doctorul Lucan care m-a salvat", a declarat Arșinel pentru Digi24.

Mai multe