Oana Roman, în mare suferinţă! "A murit în braţele mele"

4 aprilie 2015 11:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tacha, unul dintre căţeii familiei Oanei Roman, a încetat din viaţă vineri noaptea (2 aprilie). Bruneta a dezvăluit fanilor că prietenul ei patruped şi-a dat ultima suflare chiar în braţele ei.

Recent, Oana Roman a mărturisit, pe contul personal de Facebook, care este motivul din cauza căruia suferă zilele acestea: Tacha a murit!

"Acum 12 ani, după ce pierdusem înainte de vreme un căţel, am luat-o pe Tacha! Mi-a fost prieten şi companion fidel, a fost lângă mine în anii în care eram singură şi mi-a oferit iubire necondiţionată! Aseară a plecat în Raiul căţeilor! Am încercat tot ce am putut să o salvăm dar vârstă ei era înaintată! Mulţumesc doctrului Alexandru Vitalaru care mi-a prescris tratament pentru ea şi a încercat să o salveze, dar care a fost sincer şi mi-a spus că nu mai are şanse! A plecat liniştită în braţele mele! M-a aşteptat să mă întorc de la filmări, pentru că se simţea foarte rău dinainte să plec şi mi-era teamă că va pleca fără că eu să fiu acasă! Totuşi m-a aşteptat şi azi noapte, s-a aşezat în pat, lângă mine, s-a lipit de mine şi... a plecat! Îmi va fi dor de tine. Tacha!", a scris, nostalgică, Oana Roman, pe reţeaua de socializare.

Oana Roman revine în televiziune

Oana Roman va reveni, în această primăvară, în televiziune cu un proiect de suflet în care s-a implicat sută la sută. Emisiunea se va numi "Star salvator" şi va fi prezentată de brunetă. Duminică, 5 aprilie, de la 20:00, la Antena Stars va fi difuzată prima ediţie.

Mai multe