Oana Roman își mai dorește un copil! Mărturisirile vedetei

7 iunie 2018 23:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman se bucură o viață fericită, alături de soțul ei, Marius Elisei, cu care are și o fetiță, pe Isabela. Se pare, însă, că vedeta are un spirit matern extrem de dezvoltat, care o face să se gândeasă serios la mărirea familiei sale.

Prezentatoarea se poate considera o femeie împlinită, atât în plan profesional, cât și în cel familial. Petrecând mult timp cu fetița sa și bucurându-se de relația apropiată pe care o are cu aceasta, Oana a ajuns la concluzia că și-ar fi dorit pentru cea mică și un frățior sau o surioară. Fie că voia ca Isabela să aibă un prieten de joacă sau un partener de „pozne”, cert este că vedeta a mărturisit, în cadrul emisiunii sale „Oana punct Roman”, faptul că și-ar mai dori un copil. Din păcate, din motive medicale, Oana a anunțat că nu mai are voie să rămână însărcinată, singura soluție salvatoare rămânând, astfel, adopția. Oana a mărturisit că îi plac foarte mult copiii, iar în viitorul apropiat, există posibilitatea de a aduce acasă un copilaș. 

„Venirea pe lume a unui copil este un lucru absolut extraordinar și o binecuvântare pentru toată lumea. Uneori mă gândesc așa cu foarte mare regret pentru că eu, din păcate, nu mai am voie să fac copii. Este o lipsă care devine foarte acută. Îmi dau seama că poate că Isabela ar fi meritat să aibă un frățior sau o surioară, dar din motive de sănătate, eu nu mai am voie. Îmi este complet interzis să mai fac copii. Atunci, singura variantă rămâne aceea, probabil într-o zi, de a înfia un copil. Așa că mă bucur de fiecare dată când văd un copil”, a explicat Oana Roman, în emisiunea sa. 

Mai multe