Oana Roman, marcată de pierderea primului câine: «A făcut infarct»

31 martie 2018 15:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman este o mare iubitoare de animale, în specail de patrupezi, motiv pentru care a suferit enorm atunci când i-a murit primul buldog francez. Oana a povestit cât de mult a suferit după el și a explicat că i-a fost destul de greu să treacă peste acea pierdere.

Ea și-a dorit foarte mult să aibă un câine, motiv pentru care ea a fost bucuroasă când s-a mutat de la apartament la casă, pentru că a putut să își ia un câine.

Fiica lui Petre Roman a fost foarte atașată de Maya, cățelușa ei și a mărturisit că era singurul exemplar care nu avea două culori pe el.

"Pentru mine, a avea un câine, a fost o salvare. Primul meu câine l-am avut în 1999. (...) L-am luat din Obor. Iar acel câine s-a transformat într-un "monstrulică". Avea un metru înălţime şi 80 de kilograme. (...) Din păcate, când au venit minerii, a rămas cel care păzea casa cu el şi a ieşit pe poartă şi nu l-am mai găsit. (...) Maya, la trei ani, avea o malformaţie congenitală la inimă de care nu am ştiut şi a făcut infarct şi am pierdut-o, a murit pe loc. A fost o pierdere îngrozitor de mare. Era singurul buldog francez pe care eu l-am văzut, care nu avea două culori, era negru perfect. (...) Era un exemplar foarte rar din punctul ăsta de vedere. ", a povesit Oana Roman în cadrul emisiunii "Stăpânii vedetelor", pe Antena Stars.

Mai multe