Oana Roman, o nouă operaţie din cauza complicaţiilor de la naştere

13 septembrie 2015 12:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman a trecut prin grele încercări anul trecut, când a trebuit să facă mai multe operaţii după ce a născut. Din cauza complicaţiilor apărute în timpul cezarienei, fiica lui Petre Roman a avut dureri groaznice şi a trecut prin alte trei intervenţii. Din păcate, Oana a rămas încă cu sechele, la apropae doi ani de la naştere.

Oana a povestit recent, într-o emisiune, că încă trage greu de pe urma complicaţiilor şi că trebuie să mai facă încă o operaţie. Ea a dezvăluit că mai vrea un copil, dar nu crede că mai poate avea încă unul după trauma prin care a trecut. 

"Eu îmi doresc un copil, dar nu ştiu dacă mai pot să fac pentru că am avut complicaţii foarte mari după ce am născut. Mai o intervenţie chirurgicală de făcut, în această iarnă. Nu este periculoasă, dar este necesară pentru sănătatea mea," a spus Oana Roman, la emisiunea "Star Chef", de la Antena Stars.

A fost supisă la trei operaţii în două luni

Oana Roman a născut în luna februarie a anului trecut o fetiţă perfect sănătoasă. La patru zile de la cezariană, operaţia Oanei a început să sângereze, iar ea a mers la spital.

Vedeta a fost la un pas de a face septicemie, pentru că operaţia de cezariană a fost urmată repede de complicaţii. Primul semn că ceva nu este în regulă a fost faptul că tăietura nu se cicatriza și sângera.

''M-am trezit de trei ori într-o baltă de sânge. M-am operat a doua oară la același medic, eram într-o panică continuă, eram agitată. De la o simplă cezariană, am ajuns la un adevărat coșmar. După ce am stat două zile în spital, m-am externat. Nici măcar nu m-a sunat să mă întrebe cum mă simt. Când am ajuns la spital, să îmi schimb pansamentele, timp de șase săptămâni, am aflat că operația nu se închisese'', a povestit Oana Roman cu lacrimi în ochi.

Oana a mers la spital, unde a fost operată, dar infecţia a revenit, afectând muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros. Situația nu s-a îndreptat nici după a doua operaţie, astfel că ea a apelat la alt medic, de la Spitalul Sfânta Maria.

Cea de-a treia intervenție a durat mai mult decât se aşteptau toţi. Oanei i-a fost tăiată o bucată din muşchiul abdominal, iar în locul acestuia chirurgul i-a montat o plasă, reușind să-i salveze intestinul gros, deşi acesta îi fusese atacat puternic de infecţie.

Mai multe