Oana Roman se descurcă cu bani puțini: "Am dat 50 lei pe rochia de revelion"

4 ianuarie 2018 16:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman încearcă să-și ascundă lipsurile financiare, dar în același timp să-i ofere fiicei sale orice are nevoie. Vedeta a mărturisit că uneori îi este greu, însă își amintește vorbele mamei sale care op încurajează de fiecare dată.

Oana Roman a petrecut revlionul alături de mama, soțul și fetița ei, dar a avut grijă ca totul să fie perfect. Deși nu are foarte mulți bani, încearcă să lase o impresie bună, purtând haine ieftine, dar de calitate. 

"Mama mereu mi-a spus noi nu suntem saraci, avem putini bani.

Eu am dat 50 lei pe rochia de revelion. Rochia pe care au lăudat-o toate ziarele. Oricine poate să se îmbrace frumos, eu incerc sa fac cât de mult pot economii. Am cheltuit foarte puțin în ultima perioadă", a declarat Oana la Antena Stars.

Mioara Roman, mama Oanei Roman a are și în prezent probleme financiare, fiind somată să părăsească locuința din cauza datoriilor. Oana Roman a publicat un mesaj înainte de Crăciun în care declara că mama ei are cel mai trist Crăciun, deoarece a primit somația. Oanei îi este imposibil să o ajute pe mama sa, deoarece nici ea nu are o situație financiară foarte bună, motiv pentru care a luat-o cu ea de revelion. 

"Mama a primit o somație, dar până la urmă situația e sub control. Nu s-a rezolvat 100%. Sunt probleme pe care anul acesta sper că le vom rezolva", a continuat vedeta la aceeași emisiune tv.

Mai multe