Oana Roman și-a făcut curaj pentru o operație pe care și-o dorea de mult timp: «Mai am o problemă»

12 iulie 2021 22:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a slăbit spectaculos, Oana Roman va ajunge în toamnă pe masa de operație. Vedeta și-a făcut curaj și a decis să recurgă la o intervenție chirurgicală pe care și-o dorea de foarte mult timp.

Oana Roman (45 de ani) a înflorit în ultima vreme. Fiica lui Petre Roman a slăbit spectaculos în ultimul an datorită procedurilor estetice pe care le face săptămânal. Oana Roman a rămas însă cu sechele încă de pe vreamea când a născut-o pe fiica ei, Isabela, atunci când a fost pe punctul să moară pe masa de operație.Vedeta amână de atunci operația de abdominoplastie, pe care era necesar să o facă din cauza surplusului de piele rămas în urma celorlalte intervenții chirurgicale. Partenera de viață a lui Marius Elisei este mai hotărâtă ca oricând să ajungă la această intervenție, chiar în această toamnă.

“Complexată n-am fost niciodată, am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv, iar pentru asta o să fac în toamnă o abdominoplastie. În rest, eu complexe n-am avut”, a spus Oana Roman, pe contul de Instagram. Abdominoplastia este o intervenție chirurgicală ce are ca scop îndepărtarea excesului de piele, dar și de grăsime de la nivelul abdomenului inferior.

Mai multe