Oana Roman și soțul ei și-au ”înghețat” iubirea pentru 25 de ani

7 noiembrie 2017 13:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Problemele financiare din familia Oanei Roman (41 de ani) sunt deja istorie. Vedeta se ocupă acum de promovarea unor localuri din București, iar soțul ei, Marius Elisei (31 de ani), s-a angajat recent la o florărie, ca șofer. Luni, 6 noiembrie, Marius i-a adus Oanei un cadou pe care ea a promis că-l va păstra cu sfințenie.

Sunt căsătoriți de trei ani, însă mariajul lor a trecut prin mari greutăți. Oana Roman și Marius Elisei au fost la un pas de divorț, anul trecut, din cauza neajunsurilor financiare, însă iată că acum amândoi și-au găsit un loc de muncă.

Oana se ocupă de promovarea unor localuri, iar ginerele fostului prim-ministru Petre Roman s-a angajat ca șofer la o florările, în urmă cu o săptămână. Marius și-a surprins soția cu un cadou foarte frumos și romantic.  

“A venit Marius acasă și mi-a adus cel mai frumos cadou posibil. O floare criogenată care rezistă 25 de ani. O inimioară pentru iubirea noastră, care va fi lângă noi 25 de ani de acum încolo”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei cu superba floare, postată pe Facebook.

Marius Elisei și Oana Roman au o fetiță de trei ani și jumătate, pe micuța Isabela, pe care cei doi o răsfață ca pe o prințesă. Micuța este talentată la desen, astfel că celebrii ei părinți se gândesc tot mai serios să o înscrie la cursuri de pictură.

Mai multe