Oana Roman și Vica Blochina, ceartă din cauza lui Marius Elisei? „E cea mai falsă persoană din showbiz”

2 iulie 2021 23:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deși părea că le leagă o prietenie strânsă de ani buni, se pare că în ultima perioadă Vica Blochina și Oana Roman au ceva de împărțit.

Anul acesta, Oana Roman și-a sărbătorit ziua de naștere în Egipt, alături de fiica ei, Vica Blochina și fiul acesteia, semn că cele două erau în relații foarte bune. Totuși, în ultima perioadă, Vica a făcut declarații surprinzătoare despre cea care mai ieri îi era prietenă, astfel că fanii celor două s-au întrebat care este, de fapt, mărul discordiei.

Oana Roman și Vica Blochina, prietenie la sfârșit?

Invitată în cadrul emisiunii „Teo Show”, Vica Blochina a fost provocată să răspundă unor întrebări incomode sau să mănânce diverse preparate nu tocmai comode pentru ea. Vica a preferat să ofere niște răspunsuri, în loc să mănânce, iar unul dintre ele i-a luat prin surprindere pe telespectatori. „-Cine crezi tu că este cea mai falsă persoană din showbiz?”, a fost întrebarea, iar Vica a răspuns: „Oana Roman. Mi-a fost prietenă, însă m-a dezamăgit. Şi-a cerut scuze, însă nimic nu mai poate fi ca înainte”. Vica a răspuns fără să dea prea multe detalii despre motivul rupturii. Însă, potrivit unor zvonuri, mărul discordiei ar fi chiar Marius Elisei, potrivit cancan.ro.

Răspunsul Vicăi a venit ca o surpriză, având în vedere că cele două au fost ani de zile foarte bune prietene, se vedeau săptămânal, și, mai mult decât atât, colaborau și pe plan profesional.

Mai multe