Oana Roman vrea să rămână însărcinată anul acesta

11 mai 2010 23:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deşi nu are iubit, Oana Roman este hotărâtă, la cei 34 de ani, să rămână însărcinată, chiar şi anul acesta. O încurajează sprijinul mamei sale, iar lipsa unui tată din viaţa copilului nu reprezintă un motiv să-şi răpească bucuria de a deveni mamă.

"Cine ştie, poate chiar anul ăsta se va întâmpla. Sunt foarte hotărâtă.  Mama mi-a spus că un an, doi, mă ajută să-l cresc. Am trecut peste atâtea în viaţa mea, încât sunt pregătită pentru orice. Aş putea chiar să cresc şi singură un copil", a declarat Oana în cadrul emisiunii "Un Show Păcătos".

Vedeta a mai declarat că "niciodată nu a arătat mai bine", în contextul în care a acceptat propunerea de a realiza un pictorial pentru revista Event Bazar.

După publicarea pozelor, au existat voci care au criticat pozele pe motiv că sunt photoshopate. Oana însă, a infirmat că fotografiile ar fi fost modificate.

"Aş vrea să le mulţumesc în primul rând fotografilor care au făcut nişte poze senzaţionale şi m-au ajutat foarte mult în acest pictorial. Este prima copertă pe care o fac. Nu este un pictorial Photoshopat. Eu am văzut prima variantă cu pozele brute şi nu e aproape nicio diferenţă. Se lucrează la culori, evident", a explicat Oana Roman.

Mai multe