Oana Turcu și Olga Bălan au dat interviuri pentru Canale 5!

9 noiembrie 2014 16:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Turcu și Olga Bălan vor apărea azi pe postul Italian Canale 5, într-un interviu realizat pentru emisia celebrei Barbara D’Urso.

”Știți foarte bine că Italia este ca o doua patrie pentru mine. Acolo viața mea s-a schimbat, iar dacă astăzi, chipul meu este senin și vă zâmbește este pentru că într-o zi, am gasit acea linie de cosmetice care mi-a schimbat viața. (…) La concertul lui Albano și al Rominei Power, o echipă de la celebra televiziune Canale 5 a venit la mine și mi-a cerut un interviu, întrucât Mariana (agentul celebrei Valeria Marini) m-a prezentat ca fiind “Barbara D’Urso a României”, a scris Oana Turcu pe blogul ei.

”Cine este Barbara (foto jos)? O profesionistă desăvârșită și o femeie frumoasă, care prezintă la Canale 5 Domenica Live, o emisiune minunată.

M-am simțit măgulită și onorată și, evident, am vorbit cu echipa de la Canale 5! Interviul îl puteți vedea duminică, dragi prieteni din Italia!”, a explicat prezentatoarea de la Antena Stars, pe blogul ei.

”Duminică mă puteți urmări în Italia pe Canale 5 la emisiunea condusă de Barbara D’Urso! Mulțumesc prietenei mele, jurnalista Serena”, a scris și cântăreața Olga Bălan, pe Facebook, care l-a revăzut pe Al Bano, zilele acestea, la concertul susținut de el la Sala Palatului din București.

Mai multe