Oana Zăvoranu a ajuns la tribunal!

17 august 2015 5:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Războiul pentru averea Mărioarei Zăvoranu continuă. Oana a mers la DNA pentru a depune plângere, după ce săptămâna trecută a chemat poliția la sediul Agricomex și l-a acuzat pe Dragoș Ionel Stoian că ar fi furat toate actele, lucru pe care l-a confirmat și contabila.

Oana este implicată în trei procese, unul pe persoană fizică și două pe firmă. Vedeta a fost chemată în instanță de Berlona Trading Limited, firma care deține 43% din acțiunile Agricomex. Dosarul a fost înregistrat la data de 10 august, potrivit ziarului Ring.

Prin firma Agricomex se derulează afacerea cu Cimitirul „Eternitatea“ din București.“Totul a fost premeditat, dar şansele ca ei să câștige sunt zero... Am tăria şi perseverenţa «demonică» de a vă demonstra asta”, a declarat Oana Zăvoranu.

Vedeta susține că toate aceste trei procese sunt de intimidare și că nimic nu o va opri: “În procesul deschis pe numele meu mi se contestă calitatea de moştenitor legal. Este o aberaţie! Întrunirea AGA a fost anunţată cu 30 de zile înainte şi publicată în Monitorul Oficial. Avocatul Mocanu, printr-o hârtie în care se dădea drept reprezentantul legal al societăţii Berlona, cerea să afle dacă am antecedente penale, să ştie dacă am cazier”.

Mai multe