Oana Zăvoranu a început să toace moştenirea mamei sale pe pisici!

8 iunie 2015 0:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu profită din plin de averea uriașă moştenită de la mama ei, moartă în luna aprilie. Bruneta şi-a făcut cadou un pui de pisică pe care a dat 2.000 de euro!

În urmă cu cinci zile Oana Zăvoranu (42 de ani) şi-a văzut, în sfărşit, visul cu ochii: a intrat oficial în posesia celor aproximativ 60 de milioane de euro, moştenire lăsată de mama sa, Mărioara. Bruneta s-a lăudat pe la televiziuni că va înmulţi banii cum ştie ea mai bine. Nu i-a înmulţit, ci dimpotrivă, i-a mai rărit.

Zăvo şi l-a cumpărat pe Shadow, un pui de pisică din rasa Maine Coon, pe care bruneta a dat nu mai puţin de 2.000 de euro. „Sunt foarte puţini crescători veritabili de Maine Coon, o rasă originară din SUA, de talie foarte mare. Ea are la origine râsul, cea mai mare pisică sălbatică, dar în ciuda mărimii impresionante (masculii ajung la 14-18 kg şi sunt cât un câine), rasa Maine Coon mai este denumită şi <Gigantul Gingaş>, pentru că e educat şi iubitor cu stăpânul”, a precizat Oana, vrăjită de noua sa achiziţie.

Bruneta este încântată de faptul că Marty, motanul ei în vârstă de 18 ani, nu a făcut scandal atunci când şi-a văzut concurenţa. “Marty nu prea l-a băgat în seamă, dar m-a surprins plăcut că Shadow a stat drept şi viteaz la întâlnirea cu el”, a mai spus ea. 

Mai multe