Oana Zăvoranu a trecut la coada măturii, în toiul nopții

27 iulie 2021 14:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Criza gunoiului din sectorul 1 al Capitalei a scos-o pe Oana Zăvoranu (48 de ani) în stradă! Exasperată de mizeria adunată în fața vilei ei, situată chiar în sectorul 1, Oana a luat măsuri!

Vedeta nu a mai rezistat și a ieșit la curățenie generală, în miez de noapte. Dotată cu o mătură, cu un mop și un furtun de udat curtea, Oana a început să măture fruzele căzute pe trotuarul din fața vilei ei din Floreasca, echipată într-o rochiță sexy, de casă, sub care purta un costum de baie fosforescent. După ce a terminat de măturat frunzele care acoperiseră cu totul trotuarul și gardul, Oana a trecut la stropit asfaltul și curtea. Din exces de zel, Zăvo a pus furtunul și pe cei doi bolizi de lux, parcați în fața vilei.

„Familia puilor face curățenie noaptea târziu, că aia fac oamenii gospodari și vrednici. M-au mușcat țânțarii, că am uitat să vă zic, Clotilde și toți politicienii nu au mai avut bănuți și pentru insecticid. La muncă putorilor, nu la întins măna”, a comentat acid Oana, la adresa edililor Capitalei, în timp ce dădea asiduu cu mătura, în fața casei.

Citește și:

S-a declarat stare de alertă în sectorul 1, din cauza gunoaielor

VIDEO Robert Turcescu, exasperat, și-a dus gunoiul la Primăria lui Clotilde Armand: "Să se spele cu el pe cap"

Mai multe