Oana Zăvoranu: "Am îngropat-o pe mama cu 50.000 de euro"

20 aprilie 2015 21:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ultima dorinţă a Marioarei Zăvoranu, aceea de a fi înmormântată creştineşte, între cei doi soţi ai ei, s-a îndeplinit. Mai mult, Oana a ţinut cont şi de faptul că mamei ei îi plăcea luxul şi a îngropat-o cu o mică avere.

De la declaraţii dure, în care susţine că îşi va îngropa mama în cele mai urâte haine, Oana Zăvoranu a trecut la o durere imensă când a realizat că mama ei nu mai e.

Bruneta s-a ocupat ca la carte de înmormântare ba, mai mult, a ţinut cont şi de faptul că Marioara adora luxul şi obiectele de preţ, aşa că i-a ales haine sscumpe şi obiecte de preţ cu care a înmormântat-o.

"E îngropată cu lucruri de peste 50.000 de euro. Nu mi-am bătut joc. Mormântul nu se poate profana, este un cimitir păzit", a spus Oana Zăvoranu.

"Nu am visat-o. Mă simt împăcată cu mine că i-am îndeplinit dorinţele şi i le voi îndeplini în continuare cu sfinţenie. Sunt împăcată că, cu toate nenorocirile pe care le-am spus, eu nu am avut în cap numai banii. Eu voiam să mă iubească", a mai declarat Oana, la "Un show păcătos".

Mai multe