Oana Zăvoranu angajează oameni la clinica medicală

27 august 2017 11:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

În primăvara acestui an, Oana Zăvoranu a anunțat că va deschide o clinică medicală în București. Se apropie acest moment, care a fost programat pentru luna septembrie, iar vedeta a intrat în panică, pentru că s-ar părea că are nevoie de mai mulți medici.

Oana a făcut un live pe Facebook în care le-a explicat prietenilor virtuali despre ce este vorba, și i-a îndemnat să îi scrie un mesaj privat, fără rușine.

„Am făcut acum o lună o postare în care spuneam că la clinica One Life avem o mulțime de specialități. Ei bine, avem, dar avem nevoie mare și de medici, care să lase la o parte rușinea și să-mi scrie ori pe Facebook, că repet, am să iau la puricat fiecare mesaj de-al vostru, ori pe o adresă de mail”, a spus bruneta.

„Să lase doctorii la o parte rușinea, pentru că am întâmpinat foarte mulți doctori buni, doctori buni... normal că se simți jenați, poate, să mă abordeze pe Facebook și să spună că ar dori o colaborare cu mine și cu clinica”, a mai explicat.

„Mă interesează un medic cardiolog, medic primar cardiolog, ginecolog, bineînțeles, am, dar avem foarte multe cabinete și vreau să colaborez cu tot felul de medici buni”, a specificat Oana Zăvoranu. 

Mai multe