Oana Zăvoranu, apel disperat pentru salvarea uneia dintre pisici

17 octombrie 2018 8:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mare iubitoare de animale, Oana Zăvoranu se află într-o situaţie disperată. Una dintre pisicile ei se pare că suferă de o afecţiune pentru care are nevoie de un tratament costisitor. Problema nu ar fi banii, ci faptul că medicamentele nu se găsesc peste tot, aşa că fosta actriţă de telenovele a făcut apel către toţi cunoscuţii ei să o ajure cu informaţii în urma cărora să poate procura comprimatele salvatoare.

Iubeşte pisicile şi ar face orice ca să le vadă bine. Oana Zăvoranu are cinci feline acasă de care are mare grijă. După moartea motanului Marty, bruneta nu a putut să se consoloeze cu gândul dispariţiei şi i-a tot căutat un înlocuitor. S-a ales cu mai multe exemplare şi nu ar refuza şi alte pisicuţe care să locuiască cu ea şi soţul ei în casa lor din Dorobanţi. recent, vedeta a primit o veste tristă. Se pare că una dintre pisici s-a îmbolnăvit şi are nevoie de un tratament scump, pe care Oana nu-l găseşţte nicăieri.

Vedeta afăcut apel pe conturile ei de socializare şi le-a cerut fanilor să o ajute să găsească două comprimate dintr-un medicament folosit în tratamentul hepatitei cronice cu virus C (HCC) la oameni. Fosta actriţă a primit imediat idicaţii, ba chiar unuii dintre fani s-au oferit să-i facă rost de pastiele cu pricina de la farmaciile din străinătate. 

Oana Zăvoranu nu este preocupată doar de starea de bine a pisicilor ei. Vedeta este proprietara unei clinici medicale, unde încearcă să ajute cât mai mulţi oameni, oferind servicii medicale decontate de Casa de Asigurări de Sănătate.      

Mai multe