Oana Zăvoranu are un pisoi cât palma! Nu s-a uitat la bani când l-a luat

7 noiembrie 2017 16:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tot ce îi place trebuie să aibă, indiferent de costuri! Oana Zăvoranu este topită după pisici şi nu-şi mai găseşte liniştea de când Marty, motanul pe care l-a răsfăţat 15 ani, a murit. Recent, bruneta a făcut eforturi ca să uite de necaz şi şi-a luat un ghemotoc blând, al cărui preţ ajunge la 500 de dolari.

Oana are o nouă "jucărie". Este vorba despre o pisicuţă de care bruneta s-a ataşat foarte repede. Vedeta şi-a anunţat imediat pritenii despre nou membru al familiei ei pentru care a scos din buzunar bani frumoşi.

"Ea este Riri, o frumusețe de fetiță din rasă Nebelung! Este cea mai nouă membră a familiei noastre regale! Multumesc prietenilor de pe Instagram și Facebook care mi-au dat datele de contact de unde am putut-o lua. Voiam băiat, dar m-am făcut cu o prințesă alintată și lipicioasă rrrău! O să vă pun o poză, cu altă rasă de pisică, tot foarte mică,( adică îl vreau la cel mult o lună), mascul de data asta, din rasa Ragdoll Blue Point (asta era de fapt rasa lui Marty al meu iubit, deși mereu am crezut că e Sacra de Birmania...de fapt era Ragdoll Blue Point!) Vă pupăm, Riri, Dean, Mami și Tati,( care e înebunit după prințesa lui mai mică decât am văzut vreodată un pui de pisică!). Nu-mi vine să cred că ieri am dat anunțul și azi deja am pisicuță dorită!", a scris Oana Zăvoranu.

Mai multe