Oana Zăvoranu, atac la Raluca lui Pepe: "Seamănă cu calul lui Rapunzel!"

24 septembrie 2014 10:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Pastramă a fost luată din nou în vizor de Oana Zăvoranu. După nunta lui Connect-R, unde bruneta a fost naşa mirilor alături de Pepe, fosta consoartă a cântăreţului a luat foc când a auzit câ toată lumea i-a lăudat ţinuta sexy pe care a adoptat-o fiind din nou însărcinată.

Oana Zăvoranu nu o înghite pe Raluca Pastramă. Bruneta nu s-a sfiit să comenteze look-ul actualei soţii a lui Pepe. "Cred că s-a chinuit mult la freza asta. Soţul a cheltuit ceva pentru fixativul ei. Părul are şi el mândria lui, nu poate să stea pe orice cap. Zici că e calul lui Rapunzel", a spus Oana Zăvoranu la Wowbiz.

Bruneta nu s-a oprut aici şi a continuat atacul la adresa fostului soţ şi a Ralucăi."Miracol! Ea a rămas grea ăn noaptea nunţii, după ce eu am apărut la tv şi am dezvăluit că  el are copii din flori, cu alte femei cu care m-a înşelat în timpul mariajului nostru. Cum s-a întâmplat asta? Socrul s-a supărat şi ca imaginea porumbeilor să nu fie afectată, au mai făcut un nepoţel!", a mai spus bruneta la Kanal D.     

Mai multe