Oana Zăvoranu, declaraţii emoţionante despre Pepe: "Am iubit cu patos un bărbat cu care mama nu era de acord"

2 mai 2015 10:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deşi s-au scurs patru ani de la divorţul de Pepe, timp în care artistul şi-a refăcut viaţă alături de Raluca şi a devenit recent pentru a doua oară tătic, Oana Zăvoranu îşi aduce aminte şi acum perioada în care i-a fost soţie latino-loverului.

Bruneta a declarat că regretă modul în care ea şi fostul ei soţ s-au despărţit. După toate atacurile la adresa fostului soţ, Oana Zăvoranu a spus că nu îi pare rău că i-a fost acestuia soţie. "Între mine şi Pepe a existat o dragoste enormă, indiferent în ce relaţii sunt acum cu el. După ce ne-am despărţit, el a mers la o emisiune să mă facă varză, iar mama îl pupa şi îl întreba cum de a stat cu mine atâta timp. Viaţa mea a fost un infern că am iubit un bărbat cu patos cu care mama nu era de acord. Îmi pare rău că lucrurile s-au terminat aşa între noi. Cred că şi lui îi pare rău că s-a terminat aşa. Nu regret anii petrecuţi cu el. Greşeala mea a fost că nu i-am zis când nu l-am mai iubit. Îl rog să nu mă mai urască. Am aflat ulterior că nu am fost despărţiţi pe cale naturală", a declarat Oana Zavoranu la Antena Stars.

Bruneta a făcut aceste declaraţii pe un fond emoţional date fiind şi întâmplările nefericite din viaţa ei. După moartea mamei sale, bruneta s-a împăcat cu familia Marioarei Zăvoranu, ba chiar şi cu unchiul Gigicu şi soţia acestuia pe care nu îi avea deloc la inimă. 

Mai multe