Oana Zăvoranu, despre echilibrul în viață: «Înconjurați-vă de oameni buni, nu de lichele leneșe»

29 iunie 2019 10:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu se simte o femeie fericită și recunoaște că la vârsta de 46 de ani și-a găsit echilibrul în viață și le dă fanelor sale sfaturi cu privire la succesul în carieră și în viața profesională.

Oana Zăvoranu a publicat un mesaj prin care a recunoscut că viața ei s-a schimbat radical, iar acum se simte o persoană plină de încredere și care și-a găsit echilibrul din toate punctele de vedere.

Actrița de la Antena 1 a scris un mesaj pe rețelele de socializare  care a fost foarte apreciat de prietenii ei virtuali. 

„Aveți grijă de voi că să va fie bine…nu faceți compromisuri decât dacă sunt de scurtă durată și nu vă știrbește personalitatea,  înconjurați-vă NUMAI DE OAMENI POZITIVI ȘI BUNI, nu de lichele leneșe și păguboase care se vaită non-stop, iubiți-va soții și soțiile, trageți aer în piept atunci când simțiți că va e greu, nu acționați la nervi și nu faceți lucruri gratuite, doar că să le faceți altora ‘c*** mare…ok?”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.  

Care este povestea serialului „Sacrificiul” în care va juca Oana Zăvoranu

Serialul „Sacrificiul” care urmează să fie difuzat în această toamnă la Antena 1 este o „family drama”. Scenariul 100% original este bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi. „Fiecare serial e o aventură. Eu am ajuns, ca scenarist, la aventura cu numărul 10. Este al zecelea serial la care lucrez împreună cu Ruxandra Ion. Totul începe cu o idee, cu o propoziţie, cu o frază, cu o imagine. Începutul «Sacrificiului» are pentru mine miros de mere coapte şi de toamnă – o întâlnire creativă în patru (Ruxandra, Radu, Bianca şi eu) într-un frumos sat românesc de munte. Mulți oameni m-au întrebat cum se face. Nu ştiu! E o energie specială când începe o nouă poveste, o bucurie că ideile se nasc de-a valma. «Sacrificiul» este un serial foarte ofertant pentru un scenarist pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, a spus Simona Macovei, scenarista serialului.

Mai multe