Oana Zăvoranu, despre relația cu unchiul ei: “Mama ne-a păcălit pe amândoi”

29 aprilie 2015 0:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu a dezvăluit că după ce a stat de vorbă cu Gigi, fratele mamei ei decedate, cu care a fost certată timp de zece ani, și-a dat seama că Marioara Zăvoranu i-a mințit pe amândoi.

După decesul mamei ei, în urmă cu două săptămâni, Oana Zăvoranu s-a împăcat cu unchiul său, cu care a fost în conflict timp de un deceniu. În tot acest timp, bruneta s-a temut că Gigicu îi va fura averea ce i se cuvenea, de pe urma Marioarei Zăvoranu, însă acum a descoperit că bărbatul nu a intenționat niciodată acest lucru.

“La înmormântare mi-am cerut iertare de la Gigicu. Îți trebuie o mare tărie de caracter pentru asta, mai ales că era și lume multă, nu eram doar noi doi. Nimic nu a fost regizat. El a fost șocat, nu se aștepta la gestul meu. Eu voiam să fiu foarte civilizată, deși eram Oana care îl ura de zece ani și-l porcăia. Când l-am văzut pe Gigicu cu părul alb și plângând, atât de trist, mi-am zis să fac ce simt. Am plâns din suflet și mi-am cerut iertare. De atunci nu am mai vorbit cu el. Când am fost ieri la Agricomex, l-am văzut pe Gigi acolo. Era ușor trist, nu spunea nimic. Fiind un tip modest și discret, poate nu se supără pe mine că fac aceste dezvăluiri. Mi-a spus: «Oana , eu nu am participat niciodată la acest consiliu restrâns. N-am avut niciodată birou aici, eu eram prin curte», mi-a spus el cu naturalețe și sinceritate. Am stat de vorbă o oră și am plans amândoi”, a mărturisit vedeta.

Oana și-a dat seama că Marioara Zăvoranu a mințit-o atâția ani pentru a o îndepărta de unchiul ei. Bruneta nu înțelege nici acum de ce mama ei a recurs la acest gest. “Nu știu cum o să pot să-mi repar vorbele și greșelile față de Gigi. El avea salariu mai mic ca cel al angajaților. E halucinant! Am căzut în genunchi și ne-am făcut niște destăinuiri. Totul era pe dos, (n.r. Marioara Zăvoranu) mie îmi spunea ceva, lui îi spunea altceva. Cum se poate să-ți iubești și fratele și copilul și să-i învrăjbești atât de tare timp de zece ani? Ne-a păcălit pe amândoi”, a mai spus ea.

Mai multe