Oana Zăvoranu e disperată! I-a fost furat cățelul din curte: “Șapte camere v-au filmat, avem imaginile”

8 octombrie 2021 17:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu turbează de furie! Vedeta a anunțat, disperată, în urma câteva minute, că i-a fost furat cățelul chiar din curtea vilei din Andrei Mureșanu. Vedeta are camere de luat vederi plasate peste tot, așa că a reușit să vadă cine este făptașul.

UPDATE: Oana Zăvoranu, în drum spre Poliție! A făcut publice imaginile cu cei care i-au furat cățelul!

Oana Zăvoranu s-a ținut de cuvânt și a plecat sore secția de Poliție pentru a reclama furtul cățelului ei iubit, Ozzy. Vedeta a făcut publice pe Instagram și imaginile de pe camerele de luat vederi, în care apar cei care i-au furat câinele. ”Ăsta e nenorocitul care l-a furat pe Ozzy! A trecut o oră, sunt în drum spre Poliție. Ofer recompensă mare pentru cine îl aduce”, a scris vedeta, pe Instagram.

ȘTIREA INIȚIALĂ: “Pe la 13 și jumătate am plecat de acasă. Trebuie să fii foarte prost ca să nu știi că în jurul casei mele și în afara ei e plin de camere de luat vederi. Acum două ore a fost furat din curte, din Andrei Mureșanu 20, cățelul meu preferat și iubit, Ozzi. Nu spun decât atât: cine l-a furat, pentru că bănuiesc cine l-a furat, dacă într-o oră nu aduci înapoi cățelul sunt fix la Poliție și iese urât. Iese Jihad pentru cățelul ăsta! O să se întâmple lucruri îngrozitoare! Cei care credeți că deschideți războaie cu mine, nu faceți decât se vă săpați gropile și mai adânci. Cățelul a fost lăsat afară de către angajați, iar voi ați surprins un moment de neatenție, în care ați venit ca niște borfași și ați furat cățelul pe care știți că-l iubesc. Șapte camere v-au filmat, avem imaginile cu momentul în care a fost furat cățelul. Cine l-a furat să-l aducă, pentru că se lasă cu dosare urâte. Dacă nu apare Ozzi, facem live din fața secției de poliție, cu imaginile de pe camere cu tot!”, li s-a adresat Oana făptașilor, într-un live pe Instagram.Vedeta a mai anunțat că oferă și recompensă mare, în bani, celor care au informații despre patrupedul ei iubit, Ozzi.

Mai multe