Oana Zăvoranu, în război cu toată lumea: "Voi călca în picioare pe oricine!"

28 februarie 2015 9:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce zbucium se dă în aceste zle în sufletul Oanei Zăvoranu, doar bruneta ştie. Cu sănătatea în piuneze şi cu psihicul la pământ, bruneta pare că a intrat în război cu toată lumea, nu doar cu mama ei cu care a început lupta pe avere.

Oana Zăvoranu ţine la distanţă pe toată lumea de când a reînceput războiul cu Marioara Zăvoranu. Femeia care i-a dat viaţă se află internată la Institutul Fundeni din Capitală de mai bine de o lună, timp în care a suferit şi o intervenţie chirurgicală. Deşi mama ei nu este în cea mai bună formă. Oana nu pare că o menajează deloc. A blocat-o pe ambele telefoane după ce femeia i-a lăsat impresia că este mult mai îngrijorată de starea de sănătate a unchiului Oanei decât de a fiicei sale. Bruneta a publicat un mesaj extrem de dur pe contul ei de socializare în care subliniază că toţi care vor face contra intereselor sale vor avea de suferit.     

"Eu sunt acum alta: Motto-ul meu de viaţă e foarte clar : nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!!!!!!...mare şi adevărată rău vorbă.....iar de acum înainte voi călca în picioare orice şi pe oricine va încerca să se pună în calea fericirii sau a intereselor mele", a scris bruneta pe Facebook.

Mai multe