Oana Zăvoranu îşi face reclamă la clinică cu vechile silicoane

10 octombrie 2017 15:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Reclama, sufletul comerţului! Oana Zăvoranu (44 ani) și-a dorit enorm să-și deschidă o clinică medicală în zona Cotroceni, şi iată că visul i-a devenit realitate. Prezentă de atâţia ani în showbiz, bruneta ştie şi cum să-şi promoveze afacerea.

Oana Zăvoranu nu mai putea de bucurie luni, 9 octombrie, când, alături de soțul ei, palestinianul Alex Ashraf, a tăiat panglica clinicii medicale pe care şi-a deschis-o în Cotroceni. Bruneta s-a implicat activ în această afacere, în care a investit un milion de euro din averea de 5 milioane de euro, moştenită de la mama ei, Marioara Zăvoranu. Vedeta ştie din propria experienţă că imaginea ei face audienţă, aşa că în ziua deschiderii şi-a aşteptat invitaţii, la uşă, cu un panou inedit: Oana, în mărime naturală, din carton.

Este vorba despre o fotografie mai veche, în care bruneta apare cu vechile silicoane, la care a renunţat însă de tot la începutul acestei veri. Extrem de emoţionată, vedeta a promis că se va opri la partea de promovare şi că nu se va implica şi în treburile medicilor pe care i-a angajat.

Mai multe