Oana Zăvoranu îşi mută mamaia în buricul Capitalei

22 octombrie 2015 20:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bunica Oanei Zăvoranu îşi duce bătrâneţile pe drumuri, cu amar în suflet. După ce Oana Zăvoranu a vândut vila din Afumaţi cu 250.000 euro, Fima (91 de ani) va fi mutată într-un apartament.

Oana Zăvoranu este în culmea fericirii după ce a reuşit să vândă vila din Afumaţi a Mărioarei, de care abia aştepta să scape. Ca să golească vila şi să scape şi de amintirile neplăcute, a organizat un eveniment de tipul “porţi deschise”. Miercuri, timp de câteva ore, la vila din Afumaţi s-au adunat sute de oameni care s-au înghesuit să primească bunuri de valoare ale mamei defuncte. În timp ce unii au plecat cu mânaîn buzunar, alţii au avut parte de cadouri pe cinste: costume, rochii, sacouri, fuste cu paiete.

Oana Zăvoranu ne-a mărturisit căa reuşit să vândăvila complet goală unui potent om de afaceri care a oferit suma de 250.000 euro. Golită de haine, de mobilă, dar şi de “obligaţii”.

După moartea Mărioarei, Oana a rămas să o îngrijească pe bunica ei, Fima (91 de ani). Bătrâna a trăit izolată într-o cămăruţă sub scară, de pe vremea când trăia Mărioara. Noră-sa nu o suporta şi o lăsase să moară acolo fără mâncare şi ajutor. Acum, bătrâna rămăsese în casă şi avea o femeie care se ocupa de ea.

“Bunica Fima este fericită, s-a îngrăşat câteva kilograme, are mâncare din belşug. Este cineva acolo care o îngrijeşte, îi face curăţenie”, ne-a declarat Oana. Odată cu înstrăinarea casei, Oana promite că va avea grijă ca bunicii să nu-i lipsească nimic şi să se bucure de bătrâneţe. Astfel, o va muta într-un apartament luxos în centrul Capitalei.

Mai multe