Oana Zăvoranu nu a urmărit nunta fostului ei soţ

21 iulie 2014 23:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fosta vedetă de televiziune a fost invitată la postul de televiziune turcesc ca să vorbească despre nunta fostului ei soţ.

Oana Zăvoranu a spus la Wowbiz de la Kanal D că Pepe a reuşit să facă barter şi la botez şi la nuntă. „Fostul meu sot e singurul care a reusit sa faca si cununia civila, botezul si nunta moca. Nu a platit nimic. E ruşinos să spui că ai dat bani mulţi pe nuntă şi că a mai luat şi mii de euro. Pot să vă jur că eu n-am văzut nimic din ce s-a difuzat pe posturile de televiziune. Kate cu William sunt pistol cu apă pentru ei. Gorilele au stat să păzească să nu vin eu. Pepe a spus că e cea mai fericită zi din viaţa lui pentru că... era ziua lui de naştere. Mirele nu trebuia să fie mai inalt decât soţia? Normal că a plâns la nuntă, şi-a dat seama cu cine trebuie să stea toată viaţa. Povestea de dragoste nu e reala, nu se iubesc, dar se potrivesc. Ea, saraca, il iubeste, la antecedentele ei e mai greu sa gaseasca. Ea crede ca i-a pus Dumnezeu mana in cap, la el e invers.”, a glumit Oana Zăvoranu.

"Pe ea o afiseaza, bravo, e frumos, ma bucur, ei doi se potrivesc. Ea il asteapta cuminte acasa, asa e la romi. Cine sa o mai ia pe Raluca? Are kilometrajul dat peste cap", a continuat ea.

"Atenţia care i se datoreazaă acum i se dartorează mie. Eu sunt naşa lor. Era mai fericit cu mine. Nu cred în acest cuplu. Ea îl iubeşte, ei se potrivesc", a mai spus Oana Zăvoranu, precizând că părinţii lui Pepe nu au plăcut-o pe ea deoarece era româncă.

Mai multe