Oana Zăvoranu recunoaște: «Aș apela la o mamă surogat. Sunt hotărâtă»

20 decembrie 2017 18:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu își dorește să fie mamă, însă nu-și dorește să simtă cum este să aduci pe lume un copil. Vedeta vrea să evite cu desăvârșire orice slăbiciune sau durere și își dorește să plătească o altă femeie care să-i poarte în pântece copilul.

Chiar dacă, în urmă cu puțin timp, Oana le judeca pe mamele care alăptau în public, aceasta și-a dorit să sublinieze faptul că nu există niciun dubiu cu privire la dorința ei de a deveni în viitor mamă. 

Oana a mărturisit că soțul ei, Alex, își dorește să aibă un copil, să fie tată, cei doi au discutat despre acest aspect, însă Oana a fost categorică cu privire la acest aspect. Nu-și dorește să simtă cum e să aduci pe lume un copil, iar faptul că a a rămas de 3-4 ori însărcinată și a avortat, demonstrează acest lucru. 

"Nu cred că are legătură cum arată ea, dacă e din spermatozodiul soțului si ovulul ei, el arată ca tine. Trebuie să fie sănătoasă. Aceste femei care pentru o sumă de 40-50 de mii de euro fac copii. Nu știu cum m-aș descurca când țipă și altele. Le aud pe altele când se plâng.

Eu am rămas însărcinată de 3-4 ori în viața mea, nu era momentul. Dacă este varianta să treacă alta prin durerile nașterii în locul meu, pe bani, de ce să nu o fac. Bărbatul meu își dorește un copil. Și aș apela la o mamă surogat, sunt hotărâtă", a declarat Oana Zăvoranu pentru Xtra Night Show.

Mai multe