Oana Zăvoranu s-a dus, în sfârşit, la capela mamei! Bruneta a mers cu sânii pe afară

18 aprilie 2015 23:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marioara Zăvoranu a murit. Oana Zăvoranu a decis, în sfârşit, să meargă sâmbătă seara la capela din cimitirul Eternitatea, acolo unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al Marioarei Zăvoranu, încă de sâmbătă dimineaţă. Ea a stat închisă în casă de vineri seară, unde a plâns încontinuu.

Bruneta a ieşit din vila ei alături de iubitul palestinian, Alex Ashraf, şi Mariana Roşca, una dintre cele mai bune prietene ale acesteia, conform România Tv. Cei trei s-au urcat în maşina Oanei şi au pornit spre cimitirul Eternitatea, acolo unde se ţinea priveghiul mamei sale. Îmbrăcată într-o ţinută potrivită mai mult de club decât de doliu, Oana a declarat că îi va îndeplini mamei sale ultima dorinţa: de a o îngropa între mormintele foştilor soţi.

Oana a oferit şi câteva cuvinte legate de înmormântare: ''Se cheamă stâlpii, ce se face în seara asta, aşa se cheamă slujba. E o slujbă premergătoare înmormântării, care va fi mâine. Va fi înmormântată unde şi-a dorit ea, între cei doi foşti soţi. Va trebui să-l mut pe tata ca să-i îndeplinesc dorinţa, să fie între cei doi", a declarat Oana la România Tv.

Marioara Zăvoranu a murit: Oana Zăvoranu, devastată de durere

Zăvo a petrecut ore bune printre lucrurile Marioarei şi a plâns neîncetat. Cea mai bună prietenă a brunetei, Raluca, a mărturisit că Oana nu acceptă nici acum că Marioara Zăvoranu a murit: ''A fost cea mai urâtă noapte. Prietena mea strângea obiectele mamei ei în braţe şi plângea. Oana suferă. Nu a închis un ochi, a plâns încontinuu. Oana m-a trimis la spital acum două săptămâni, voia să se împace cu mama ei. Are în suflet o durere foarte mare. S-a gândit patru ore ce mesaj să scrie pe coroană. O îngroapă creştineşte pe mama ei, se ocupă de tot. Nu a vrut să mănânce. Stătea cu ochelarii şi cu inelele doamnei Zăvoranu în mână şi plângea'', a declarat Raluca Macovei la Antena Stars.

De asemenea, aceasta a mai mărturisit că Oana Zăvoranu a repetat încontinuu: "De ce ai murit, mamă? De ce nu ai vrut să mă iubeşti? Nu-şi poate reveni din şoc, e o durere imensă", a mai spus cea mai bună prietenă a Oanei.

Marioara Zăvoranu a murit: Oana, blestemată de bunică

În cursul zilei de sâmbătă, mama Marioarei Zăvoranu, Anghelina Raiciu, a venit la cimitirul Etenitatea, pentru a-i aprinde o lumânare fiicei ei. Femeia nu a fost însă lăsată să intre în cimitir şi, după o oră şi jumătate de aşteptare, a fost nevoită să plece acasă.

Mâhnită, bătrâna a blestemat-o pe Oana pentru gestul ei: "Să o ajute Dumnezeu aşa cum m-a ţinut ea pe mine o oră jumătate aici. Dumnezeu să o pedepsească, că sunt mama mortului. Sunt mama mortului", a spus femeia.

Marioara Zăvoranu a murit. Trupul neînsufleţit al femeii de afaceri se află la capela cimitirului Eternitatea, unde a fost adus sâmbătă dimineaţa. Porţile cimitirului sunt închise şi doar câteva persoane au primit accesul în capelă, pentru a aprinde o lumânare şi a-i aduce o floare răposatei.

Mai multe