Oana Zăvoranu, sex cu Mitoşeru înainte de Pepe

19 iunie 2014 2:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu (41 de ani) a povestit miercuri seară, la o emisiune de televiziune, despre relaţia ei amoroasă cu Mihai Mitoşeru (38 de ani), pe care l-a iubit înainte de căsnicia cu Pepe. A fost dragoste mare, înflăcărată, marcată de gelozii şi scandaluri şi s-a terminat destul de abrupt.

Oana şi Mitoşeru şi-au adus aminte cum s-au iubit şi cum s-au certat atunci când atmosfera dintre ei devenise insuportabilă.

"Arunc acum o bombă de presă: m-am combinat cu Pepe ca să-l oftic pe Mihai. Jur!", a spus Oana Zăvoranu.

Aflat lângă ea, pe canapea la Agentul VIP, la ora amintirilor, Mitoşeru a reacţionat supărat: "Hai, că, că eşti aiurea!".

"Nu mai ştiu când s-a întâmplat, prin 2004 - 2005, chiar înainte să mă combin cu Pepe", a zis Oana Zăvoranu.

Buni prieteni şi împăcaţi cu trecutul, Zăvo şi Mihai Mitoşeru au povestit ce s-a întâmplat între ei. "Nu ne-am mai văzut multă vreme după ce ne-am despărţit, timp de câţiva ani. Ne-am mai întâlnit la ziua Oanei, cam cu un an înainte de despărţirea de Pepe", a dezvăluit actorul.

Cum s-au cunoscut

Cei doi au făcut cunoştinţă la începutul anilor 2000. "Andrei Duban ne-a chemat la un stend-up comedy. A venit nebuna direct pe scenă. Eu improvizam şi am pus-o să imprevizeze. Pe scenă, nouă aşa ne plăcea: în văzul lumii. De atunci, am făcut schimb de numere de telefon şi am tot vorbit vreo 10 ani", a spus Mihai Mitoşeru.

"Eu eram leşinată la un moment dat după Mitoşeru. Îi spuneam unei prietene, Ingrid, să mă ajute să mă văd cu el. Mi-am făcut şi abonament la sală", a completat Oana Zăvoranu.

La începuturile relaţiei, erau foarte romantici. Cel puţin Mihai: "Chiar dacă era cu prietenul, eu mă duceam în faţa blocului ei şi îi puneam melodia «Ochii tăi» de la Holograf".

În schimb, de-a lungul timpului, Zăvo şi-a arătat partea posesivă: "Era geloasă. Mi-a zis să şterg toate numerele de telefon ale femeilor din telefon".

Recunoaşte şi ea: "Este ceva imposibil între mine şi Mitoşeru. Când s-a operat la picior spuneam „Doamne ajută!" că stătea acasă. Mă duceam la el şi stăteam cu el. Mă rugam să se recupereze cât mai greu. M-am împrietenit cu Oana Roman ca să ajung la Mitoşeru. Ea avea o influenţă foarte mare asupra lui. Nu a ştiut nimeni, niciodată asta".

Momentul debutului relaţiei a fost rememorat de amândoi. "Am plecat la Predeal. Nu se întâmplase nimic între noi. Ne sărutasem de vreo 2 ori. N-am dormit în viaţa mea cu Mihai Mitoşeru", a zis Oana.

Mitoşeru a completat: "Am plecat la Predeal să prezint un spectacol cu Flamingo Boys. Mă aşteptam să vină Oana Roman după noi. Cu Oana Roman a venit şi Oana Zăvoranu. Urc pe scenă, se termină spectacolul, mergem în club unde ne pupăm. La un moment dat, zice: „Uite pe nu ştiu cine. Aoleu, dacă îi spune lui... (iubitul de la acea vreme al Oanei n.r.) M-am enervat şi am plecat de la club. În momentul în care am ajuns la hotel, Oana s-a oprit la camera eu şi eu am mers mai departe".

La un moment dat, relaţia a evoluat atât de mult încât au vrut să se căsătorească. Dar n-a ieşit nimic. "Am rupt actele", a zis Oana. Astfel că norocosul a fost Pepe. Până când a fost înşelat.

"Mi-a plăcut că atunci Mihai mi-a luat apărarea şi i-a zis lui Pepe la o emisiune că doar pe el l-am înşelat, nu pe toţi bărbaţii din România, deci era o problemă între noi doi", a continuat Zăvo, precizând că momentul acela a fost după ce ea a luat o supradoză de medicamente şi a ajuns la spital.

"Mi s-a părut normal să apăr un om care era aproape de moarte şi care era atacat din toate părţile", a confirmat Mitoşeru.

După ce s-au despărţit şi fiecare a avut alte relaţii, Oana şi Mihai s-au mai întâlnit întâmplător, la câteva evenimente. Ultima revedere, după o lungă perioadă, a fost la emisiunea de miercuri seară, unde au depănat amintirile de mai sus.

Mai multe